Basketbal: Willebroek stuit opmars van Brussels

MV
18/02/2018
Basic-Fit Brussels

Brussels verliest nog eens na vier opeenvolgende overwinningen.

Brussels ging door op het elan van de voorbije weken. Na één kwart stond er een voorsprong van 16-25 op het bord voor de Brusselse bezoekers. Maar Willebroek fietste die voorsprong met mondjesmaat dicht, ruststand: 36-41.

In de tweede helft leken de Kangoeroes onstuitbaar. Nagenoeg elke aanval resulteerde in punten. De thuisploeg klom op en over Brussels. Sterkhouder Simmons viel uit bij Brussels en die tegenslag kwam de ploeg van coach Laurent Monier niet meer te boven.

Willebroek denderde voort naar de eindstand van 85-68. Brussels moet terug aan de bak op 4 maart, dan komt Charleroi op bezoek in Neder-Over-Heembeek.