Vertonghen en Augustinsson vechten een kopduel uit met Standard-verdediger Fossey.

Bekertopper Anderlecht-Standard op donderdag 7 december

© Belga
08/11/2023

De kalendermanager heeft woensdag het exacte speelschema voor de achtste finales in de Croky Cup vastgelegd. Die wedstrijden worden tussen 5 en 7 december gespeeld. RWDM opent de speelronde, Anderlecht sluit af.

Het speelschema heeft een (beperkte) impact op de kalender in de Jupiler Pro League. Op speeldagen 16 en 17 wisselen telkens twee matchen van tijdsslot.

Op dinsdag 5 december (20u) trappen Kortrijk en RWDM de achtste finales op gang. Een dag later staan vijf matchen op het programma: Oostende-Genk (20u), Knokke-OHL (20u), Antwerp-Charleroi (20u30), STVV-Gent (20u30) en Club Brugge-Zulte Waregem (20u45). Met Beveren-Union (20u) en Anderlecht-Standard (20u30) worden de twee laatste duels op 7 december afgewerkt.

Tegelijk is beslist de wedstrijden van speeldag 16 RWDM-Charleroi (2 ipv 3 december) en Mechelen-STVV (3 ipv 2 december) en speeldag 17 Kortrijk-Westerlo (8 ipv 9 december) en STVV-OHL (9 ipv 8 december) van kalenderpositie te wisselen. "Door de tijdssloten van deze duels om te ruilen, krijgen alle spelers tussen de wedstrijden voldoende rust in wat een intensieve eindejaarsperiode zal worden", klinkt het.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport , RSC Anderlecht , RWDM , Union , Croky Cup , Beker van België

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni