De Anderlechtse club Bon Air promoveert naar eerste provinciale na een 3-1-overwinning tegen Stokkel.

De club haalde ondanks een desastreus seizoensbegin, op een bepaald moment stond de ploeg veertiende in de stand, toch nog de eindronde. Donderdagavond werd die met succes afgerond tegen Stokkel.

Bon Air kwam al vroeg op voorsprong via Goossens, een doelpunt waardoor Stokkel een hele eerste helft van slag was. Na de pauze kampeerden de bezoekers op de helft van Bon Air, maar de thuisploeg maakte de wedstrijd af op de counter. Mokadem scoorde tien minuten voor tijd de 2-0. De Stokkelse hoop flakkerde nog even op toen De Visscher de aansluitingstreffer scoorde, maar Aktas legde de match in een definitieve plooi.