Belgian Tornados Jonathan Borlée, Kevin Borlée, Dylan Borlée en Jonathan Sacoor worden Europees kampioen op de 4x400 meter estafette op het EK atletiek Berlijn 2018

| Belgian Tornados Jonathan Borlée, Kevin Borlée, Dylan Borlée en Jonathan Sacoor worden Europees kampioen op de 4x400 meter estafette op het EK atletiek Berlijn 2018.

Broers Borlée gaan trainen op 100 en 200 meter met Franse trainer

© Belga
30/05/2020

In plaats van de 400 meter op de Olympische Spelen zullen Jonathan, Kevin en Dylan Borlée deze zomer alles zetten op de 100 en 200 meter. Dat schrijft schrijft Le Soir zaterdag.

De broers Borlée wilden deze zomer schitteren op de 400 meter in Tokio. Maar door het coronavirus hebben ze zichzelf deels moeten heruitvinden. Deze zomer gaan ze een nieuwe uitdaging aan: de 100 en 200 meter. Dat schrijven Le Soir en de kranten van de groep Sud presse.

De Belgian Tornados zullen daarbij bijgestaan worden door de 62-jarige Guy Ontanon, een van de beste sprinttrainers van Frankrijk.

"Het idee is om de tweelingsbroers Jonathan en Kevin een andere uitdaging te bezorgen", schrijft Le Soir. "Het dient ook als afwisseling. De broers willen op de 100 en 200 meter hun sprintsnelheid aanscherpen."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Sport , broers borlée , atletiek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni