Links: KV Mechelen-coach Steven Defour en Rob Schoofs. Rechts: Royal Antwerp-coach Mark van Bommel en Toby Alderweireld.

Brussel maakt zich klaar voor finale Croky Cup: uitgelaten sfeer aan de Heizel

30/04/2023

Vanmiddag spelen Royal Antwerp en KV Mechelen de finale van de Croky Cup op de Heizel. Dat levert alvast indrukwekkende beelden op van supporters die afzakken naar Brussel.

Om 14.30 uur wordt op de Heizel de aftrap gegeven van de finale van de Croky Cup, waarin KV Mechelen en Royal Antwerp FC strijden voor de Beker van België.

Momenteel zakken de supportersgroepen van beide ploegen af naar Brussel. Op sociale media levert dat alvast indrukwekkende beelden op.

Volgens Het Laatste Nieuws komt Collectief 86, een deel van de harde kern van Royal Antwerp, zelfs met "een eigen afgehuurde trein" richting Brussel.

De politie laat ondertussen weten verkeershinder te verwachten en vraagt daarom "om zo vroeg mogelijk naar het stadion te gaan".

Aan de supporters vraagt de politie om veiligheidsredenen "enkel tassen van A4-formaat of kleiner" te gebruiken. "Er zijn geen voorzieningen om tassen achter te laten, dus breng geen tassen mee die groter zijn dan het toegestane formaat."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni