| Christian Burgess.

Christian Burgess verlengt contract bij Union

MW
© BRUZZ
15/06/2022

Christian Burgess heeft zijn contract verlengd bij Union Saint-Gilloise tot 2024 met een optie op een extra seizoen. Dat kondigt de voetbalclub woensdag aan.

Burgess, 31 jaar, komt sinds seizoen 2020-2021 uit voor de vicekampioen van de Jupiler Pro League. In zijn eerste seizoen promoveerde hij meteen naar de hoogste voetbaldivisie. Afgelopen jaar was hij een van de sterkhouders in een sportief succesvol seizoen. Union eindigde de reguliere competitie als leider en behaalde uiteindelijk de tweede plaats in de Champions’ Playoffs, na Club Brugge.

'Gelukkig dat mijn toekomst hier ligt'

“Ik ben heel gelukkig dat mijn toekomst bij deze club ligt. Ik ben enthousiast over dit project waar ik samen met de club ben ingestapt, nu twee jaar geleden. Het is een deel van mijn ambitie om dit project mee verder te dragen over de komende jaren” laat de Engelse verdediger optekenen. Burgess speelde in totaal al 66 wedstrijden voor Union, waarin hij 7 keer scoorde.

“We willen verderbouwen op het succes van de voorbije seizoenen, uitdagingen aangaan en zoveel mogelijk bereiken. En volgend seizoen dat wordt opnieuw een uitdaging, met onder meer Europees voetbal, voor de spelers en de hele club,” is tot slot te lezen op de website van de voetbalclub.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni