FC Brussels verliest ook bij rode lantaarn

© tvbrussel
06/03/2011
Het situatie van voetbalclub FC Brussels wordt elke week uitzichtlozer. Zaterdagavond keerden de Brusselaars met lege handen terug van FC Doornik, de allerlaatste in de stand. In derde klasse B is White Star niet langer leider.

FC Brussels begon nochtans goed. Het kwam op voorsprong via Nizic. Daarna scoorde het noodlijdende Doornik echter nog twee keer. Het was nog maar de tweede overwinning van het seizoen voor Doornik.

Voor FC Brussels is de afstand met degradatieconcurrenten Wetteren en Roeselare nu groter geworden. Met een achterstand van acht punten op de vijftiende in de stand lijkt de ploeg van trainer Michel De Wolf een vogel voor de kat.

In derde klasse B was het voor een keer ook geen goed weekend voor de Brusselse ploegen. Co-leider White Star verloor met het kleinste verschil bij Hoei waardoor Virton nu opnieuw los op kop staat. Union speelde 1-1 tegen URS Centre en zakt naar de vijfde plaats.

Zaventem won van Heppignies met 1-0 en klimt naar de zevende stek. Diegem staat nu tiende na winst bij hekkensluiter FC Luik. Grimbergen staat dertiende na winst tegen Hasselt en Ternat bengelt nog altijd op de voorlaatste na verlies bij Namen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni