FC Brussels in steeds nauwere schoentjes

© brusselnieuws.be
28/02/2011
In de tweede voetbalklasse heeft FC Brussels opnieuw verloren. Tegen Roeselare werd het 0-1 in het Edmond Machtensstadion. Brussels staat nog altijd voorlaatste en ziet zijn concurrenten afstand nemen.

De komst van Roeselare, ook een degradatiekandidaat, was voor FC Brussels de kans om wat dichter bij de veilige vijftiende plaats te komen maar het mocht niet zijn voor de ploeg van trainer Michel De Wolf. Stojanovic scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in het begin van de tweede helft. FC Brussels liet de moed daarna niet zakken, maar scoren lukte niet.

"We hebben voldoende kansen gehad, maar afwerken is ook een kwaliteit," analyseerde De Wolf. "We hadden daar in de week nochtans hard aan gewerkt. De spelers hebben alles gedaan wat ik gevraagd heb, behalve scoren. Ik kan hen na vanavond dan ook niet veel verwijten."

Tot overmaat van ramp ging ook Tienen winnen op het veld van Dender. De kloof met de vijftiende bedraagt nu al zeven punten. De Wolf blijft echter geloven in het behoud. "Waarom zouden we er niet meer in geloven? Ik vond de manier van spelen best ok, alleen de afwerking ontbrak. We moeten niet te veel gaan rekenen. Nu telt enkel de wedstrijd op Doornik. Daar moeten we absoluut gaan winnen, en daarna zien we nog wel."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni