Ghelamco brengt formeel bod uit op Anderlecht

BVR
© BRUZZ
19/12/2017
Updated: 19/12/2017 20.54u

De familie Gheysens van Ghelamco heeft officieel een bod gedaan op voetbalclub Anderlecht. Dat zegt Ghelamco-woordvoerder Philip Neyt aan BRUZZ. Het gaat om een bindend bod. Wauter Vandenhaute maakt geen deel meer uit van dat bod.

Hoeveel Ghelamco heeft geboden, wil Neyt niet kwijt. “Dat kunnen wij zelfs niet zeggen, want alles staat onder strikte geheimhouding”, aldus Neyt. Wauter Vandenhaute biedt niet mee, zo weet De Tijd.

Op 30 november berichtten verschillende media al dat Paul Gheysens een bod uitbracht. Hij is topman van Ghelamco, dat het Eurostadion op parking C wil bouwen. “Dat was een niet bindend bod”, legt Neyt uit. “Nu hebben we een binding offer gedaan, een formeel bod dus, onder toezicht van advocaten.”

Het gaat ook niet om Paul Gheysens zelf, maar om zijn drie kinderen Simon, Michael en Marie-Julie. Zo moet vader Gheysens voetbalclub Antwerp niet van de hand doen.

De deadline voor het bod was dinsdagmorgen 8 uur, zegt Neyt, en dus niet dinsdagavond om 20 uur, zoals eerder aangekondigd. “De timing was bijzonder krap en het document met het bod bijzonder lijvig. We hebben niet veel geslapen”, alsnog de woordvoerder.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Sport, Economie

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni