Hazard krijgt groot scherm aan Atomium voor eerste competitiewedstrijd

© PhotoNews
| Eden Hazard voelt zich kiplekker bij Real Madrid.

De eerste competitiewedstrijd van Eden Hazard in het shirt van Real Madrid zal op groot scherm uitgezonden worden aan het Atomium. Dat gebeurt op initiatief van sportzender Eleven Sports die ook verschillende randactiviteiten zal voorzien. Hazard debuteert op 17 augustus om 17 uur op bezoek bij Celta de Vigo.

Eden Hazard mag zich al even een Galáctico noemen: de bijnaam voor de spelers van Real Madrid. Bij zijn voorstelling in het Santiago Bernabéu-stadion vertelde hij dat de weg daar naartoe nog heel lang is.

Moeilijke voorbereiding voor Real

Dat blijkt ook uit de voorbereiding waarin hij zelf schitterde, maar zijn ploeg wel de verliezen opstapelde tegen onder meer Bayern Munchen, Tottenham en Atletico Madrid. Tussendoor werd er wel met 5-4 gewonnen van Arsenal en ook eergisteren tegen Fenerbahce trok Real aan het langste eind.

Voor de eerste competitiewedstrijd tegen Celta de Vigo lijkt de aanvoerder van de Rode Duivels dus alle steun te kunnen gebruiken. En die zal ook voor een deel uit Brussel komen, want sportzender Eleven Sports zendt de match gratis op groot scherm uit aan het Atomium en voorziet ook randanimatie. Afspraak op 17 augustus om 17 uur.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?