Kara verlaat Anderlecht voor avontuur in Qatar

© PhotoNews
| Kara Serigne Modou Mbodji, verdediger van RSC Anderlecht, hier als kapitein tijdens de wedstrijd van 20 mei 2018 tegen KRC Genk.

De Qatarese club Al-Sailiya kondigde zaterdag officieel aan dat Kara Mbodj voor drie jaar heeft getekend. De 29-jarige Kara maakte in 2015 de overstap van Genk naar Anderlecht. In de zomer van 2018 werd hij uitgeleend aan FC Nantes, maar in januari keerde hij al terug naar het Astridpark.

Bij Anderlecht rekenden ze nu niet meer op de Senegalese verdediger, die in 2017 nog de landstitel behaalde met de Brusselse club. Hij speelde 114 wedstrijden voor paars-wit en was goed voor 7 doelpunten.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters. En elke maandagavond is er de radioshow op BRUZZ radio.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?