Kompany maakt rentree in Edmond Machtensstadion

© Photonews
| Vincent Kompany groet het Anderlechtpubliek in 2014. Nu keert hij terug als speler-trainer naar het Astridpark.

Naar verwachting maakt Vincent Kompany zijn heroptreden bij RSC Anderlecht in de vriendschappelijke wedstrijd tegen RWDM op 22 juni, meldt Het Laatste Nieuws.

Anderlecht begint zijn voorbereiding op 17 juni en speelt tegen RWDM zijn eerste oefenwedstrijd. Of Kompany enkel als trainer, of direct ook als speler aanwezig is, valt nog af te wachten.

Ook vorig jaar keken RWDM en Anderlecht elkaar in de ogen voor een vriendschappelijke derby. Toen won Anderlecht nipt van de club uit Molenbeek met 0-1.

Over andere tegenstanders van RSCA tijdens de voorbereiding is nog niets bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat Anderlecht begin juli op trainingskamp in het Nederlandse Venlo gaat en dat op 14 juli de fandag gepland staat.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters. En elke maandagavond is er de radioshow op BRUZZ radio.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?