Kums onzeker voor partij in Genk

© Twitter Anderlecht
| Sven Kums haalt nog steeds zijn oude niveau niet bij Anderlecht.

RSC Anderlecht kan zaterdagavond op bezoek bij Racing Genk mogelijk geen beroep doen op middenvelder Sven Kums. Kums onderging vrijdag een echografie nadat hij in het duel tegen Standard wellicht een lichte verrekking in de dij had opgelopen.

Ook Lazar Markovic ontbrak woensdag op bezoek bij Standard (2-1) met een lichte blessure aan de adductoren. Hij traint ondertussen al opnieuw mee en wacht af of hij de wedstrijdselectie kan halen.

Lukasz Teodorczyk kampte tegen Standard met last aan de sinussen, waardoor de Pool het moeilijk had om zich door te zetten tijdens de wedstrijd. Hij wordt nu verder behandeld met medicatie.

Rentree van Najar in de maak

Paars-wit kon ook positief nieuws melden uit de ziekenboeg. Emmanuel Sowah, Andy Najar en Henry Onyekuru trainen opnieuw mee na hun langdurige blessures. Voor die laatste komt een selectie sowieso te vroeg.

Najar staat wel al dichter bij een rentree, al houdt men in het achterhoofd dat de Hondurees nog geen wedstrijdritme kon opdoen in 2018. Uros Spajic (enkelblessure) traint nog individueel, hij raakt wellicht pas in de loop van volgende week opnieuw fit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?