Karel Geraerts, hier nog als T2 van Union Saint-Gilloise in december 2021, wordt hoofdtrainer van de club in het seizoen 2022-2023

| Karel Geraerts (archiefbeeld)

Late zege stemt Union-coach Geraerts tevreden

© Belga
07/10/2022

Coach Karel Geraerts stuntte donderdag, op de derde speeldag van groep D in de Europa League, met Union op Braga. De Brusselaars draaiden in het slot een 1-0 achterstand om in een 1-2 overwinning. De Limburger toonde zich achteraf tevreden met de reactie van zijn spelers.

Geraerts zag een goede wedstrijd tegen een team dat tweede staat in Portugal. "Ik denk dat de eerste helft redelijk gesloten was", zei de T1 van de Brusselaars aan Sporza. "Al vond ik ons bij momenten toch het overwicht hebben. In de tweede helft komen we op achterstand en vanaf dat moment zijn we echt beginnen te voetballen."

"De spelers op het veld hebben het gewoon heel goed gedaan", vervolgde Geraerts. "Dan doen de invallers waarvoor ze dienen, door het verschil te maken."

Invaller Gustaf Nilsson was de held met de twee doelpunten. "Het is een fantastisch gevoel voor mij persoonlijk en voor het team was het een geweldige avond", zei de Zweed.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni