Lukaku traint ook dinsdag mee met RSCA

© Kristof Terreur / Twitter | Romelu Lukaku werd maandag al gespot in Anderlecht, en groette daar een oude bekende, het hoofd van de jeugdafdeling, Jean Kindermans.

Ook dinsdag trainde Romelu Lukaku (26) gewoon mee met Anderlecht, terwijl zijn club Manchester United hem in Engeland verwacht. Op die manier wil Lukaku een transfer naar de Serie A afdwingen.

Voor de tweede dag op rij werd Lukaku gekiekt in Neerpede, op het trainingsveld van RSCA. Maandag hadden alle spelers van Manchester United nog vrijaf, maar dinsdag werden ze opnieuw op het appèl verwacht.

Een ruildeal met Paulo Dybala van Juventus lijkt geen optie meer, melden Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure. Manchester United zou zelf nochtans ook van de koppige Lukaku af willen, maar tegen 'de juiste prijs': 85 miljoen euro.

Appje

Wanneer Lukaku in Brussel is, wipt hij wel vaker binnen op Neerpede. De trainer van de U18 kreeg volgens Het Laatste Nieuws maandag een appje van Lukaku: of hij er iets op tegen had dat hij meetrainde. Uiteraard niet, de jonkies bij Anderlecht hadden de dag van hun leven, en kregen er nog gratis advies van ‘Big Rom’ bovenop.

Maar bij werkgever Man United kunnen ze er minder mee lachen. De foto waarop Lukaku in Anderlecht-outfit de hand reikte van Jean Kindermans, het hoofd van de jeugdopleiding, ging meteen viraal.

Lukaku sloeg de voorbije weken alle oefenwedstrijden bij United over, omdat hij met overlast in de enkel zou sukkelen. Maar nu traint hij wel bij RSCA. Vrijdagavond was er bovendien nog een akkefietje op Twitter, waar hij een intern document met de sprintcijfers deelde.

De boomlange aanvaller stuurt aan op een transfer naar de Serie A, en schijnt op deze manier zijn zin door te willen drijven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?