RWDM heeft zijn langverwachte nieuwe spits gevonden: de Nederlander Dyron Daal komt over van Beerschot-Wilrijk. De boomlange aanvaller (1m93) moet bij RWDM voor de doelpunten zorgen.

RWDM heeft lang moeten zoeken naar een nieuwe aanvaller. De club leek op weg naar een akkoord met Cedric Fauré van Antwerp, maar die koos uiteindelijk voor een terugkeer naar Union. Nu heeft Dyron Daal dus een contract getekend bij de Brusselaars.

Daal kreeg zijn jeugdopleiding bij Ajax Amsterdam en reisde daarna zowat de hele wereld rond. Hij speelde in Schotland bij Aberdeen, in Spanje bij Fuenlabrada, en in Hongkong bij South China AA. In 2013 kwam hij bij Beerschot terecht, en daar maakte hij drie titels op rij mee. Op 67 matchen voor de Ratten vond hij maar liefst 40 keer de weg naar de netten.

RWDM is nu nog op zoek naar een reservedoelman. Mogelijk komt er ook nog een flankspeler bij, want Thomas Weydisch blesseerde zich vlak voor de bekerwedstrijd tegen Dikkelvenne. Hij moet wellicht een groot deel van het seizoen missen.

Het seizoen van RWDM

Op de laatste speeldag in derde amateurklasse speelt RWDM zondag in het Edmond Machtensstadion tegen Doornik. Het seizoen van de gedoodverfde Brusselse titelfavoriet liep niet altijd zoals gewenst. Met onder meer een trainersontslag. Maar uiteindelijk staat RWDM nu op één overwinning van de titel. Herbeleef het seizoen met artikels en video's van BRUZZ.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport , Het seizoen van RWDM

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni