Tweedeklasser White Star heeft een nieuwe investeerder. Wie dat juist is, maakt de club pas later op de dag bekend. Het voortbestaan van de club was een tijdlang in gevaar nadat de belangrijkste geldschieter afhaakte.

Wie de nieuwe investeerder is en hoe lang die zich gaat engageren, wil de club voorlopig nog niet kwijt. Speler Vincent Vandiepenbeeck is blij met het nieuws maar wacht af. "Ik ben zeer tevreden maar we hebben al zoveel gehoord dat ik het nu met mijn eigen ogen wil zien. De situatie is momenteel niet gemakkelijk en we moeten zeker alle pistes openhouden."

Het voortbestaan van de club was een tijdlang onzeker nadat de belangrijkste geldschieter Sotiaux zich terugtrok omdat hij geen inzage kreeg in de boekhouding van de club. Die plooien zijn ondertussen gladgestreken en Philippe Sotiaux heeft zijn ontslag inmiddels ingetrokken.

Maar de club heeft nog een andere investeerder nodig. Die zou nu gevonden zijn.

White Star staat nog altijd derde in tweede klasse. De ploeg komt dit weekend wel niet in actie omdat alle wedstrijden in tweede klasse uitgesteld zijn door de sneeuw.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni