| (archiefbeeld basketbalclub Brussels)

Nikkel Kebsi stopt als algemeen directeur van Brussels

© Belga
09/01/2023

Nikkel Kebsi stopt aan het einde van het seizoen als algemeen directeur van Brussels. Dat heeft de basketclub uit de BNXT League maandag gemeld.

Nikkel nam in februari 2020 de leiding van de club over. Hij blijft tot het einde van het seizoen in functie om "een soepele overgang te verzekeren" met de persoon die zijn taken zal overnemen.

"Ik ben blij met al het werk dat al gedaan is", reageert Kebsi in een mededeling. "Het zijn drie spannende jaren geweest. Ik verlaat een financieel gezonde en serene club. Er liggen nog veel uitdagingen voor de club. Ondanks de belangrijke financiële steun van zowel de Stad Brussel als het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moeten de werkomstandigheden in met name de hal van Neder-over-Heembeek absoluut worden verbeterd. Mijn opvolger zal genoeg werk te doen hebben."

Brussels roemt Kebsi voor zijn omgang met de vele uitdagingen waarmee de club te maken kreeg. "Dankzij zijn harde werk en veerkracht heeft Nikkel Kebsi ervoor gezorgd dat Circus Brussels Basketball de COVID-periode zonder publiek heeft doorstaan, de relatie met de bestaande partners en sponsors heeft versterkt en vooral door de komst van Circus als nieuwe naamgever de financiële gezondheid en levensvatbaarheid heeft herwonnen die essentieel zijn voor de serene ontwikkeling van een professionele basketbalclub", luidt het.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni