26 februari 2022: supporters van voetbalclub Union Saint-Gilloise in het Joseph Marienstadion tijdens de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen

| 26 februari 2022: supporters van voetbalclub Union Saint-Gilloise in het Joseph Marienstadion tijdens de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen.

Rangers tankt vertrouwen voor Union met zege tegen Livingston en Omeonga

© Belga
30/07/2022

Rangers heeft zaterdag vertrouwen getankt voor zijn heenmatch in de derde voorronde van de Champions League tegen Belgisch vicekampioen Union Sint-Gillis van aankomende dinsdag in Leuven. Op bezoek bij Livingston pakte de verliezende finalist van de Europa League drie punten in de openingsmatch van het nieuwe seizoen in de Schotse eerste klasse: 1-2.

Livingston, met Stephane Omeonga 90 minuten tussen de lijnen, schoot het scherpst uit de startblokken met een vroege openingstreffer van Joel Nouble (5.). Die score bleef lange tijd onaangeroerd, waardoor Rangers meteen op weg leek naar puntenverlies.

Scott Arfield (72.) en James Tavernier (74.) staken daar echter op enkele minuten tijd een stokje voor, waardoor de troepen van de Nederlander Giovanni van Bronckhorst met een goed gevoel kunnen afzakken naar België.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni