RSCA-vrouwen openen seizoen in Lotto Park: gratis toegang voor fans

© BRUZZ
26/08/2021

De vrouwen van RSC Anderlecht trappen komend weekend hun voetbalseizoen op gang. Voor de komst van Charleroi mogen ze zelfs aantreden in het Lotto Park. Supporters kunnen het duel gratis bijwonen.

De landskampioen uit het Brusselse trapt de nieuwe competitie in grandeur af. Voor de openingsmatch tegen Charleroi ruilen de vrouwen van coach Johan Walem de oefenvelden van Neerpede in voor het Lotto Park. "Het is een eer dat we in het Lotto Park kunnen aantreden", zegt trainer Walem. "We gaan er alles aan doen om de fans een spektakelrijke namiddag te bezorgen."

RSC Anderlecht rekent erop dat de supporters zaterdag (aftrap om 14.00 uur) massaal aanwezig zijn. Dankzij een samenwerking met sponsor Telenet is de wedstrijd namelijk gratis bij te wonen. Je moet je slechts registreren op de website. "Dat er opnieuw fans in het stadion zijn, is een extra boost om goed aan het seizoen te starten", vertelt RSCA-middenvelster Charlotte Tison.

Vorig weekend werd de vrouwencompetitie al officieel op gang getrapt, maar wegens de Europese campagne werd het debuut van RSC Anderlecht met een weekje uitgesteld. Paars-wit slaagde er niet in zich te plaatsen voor de Champions League. Er nemen opnieuw tien ploegen deel in het seizoen 2021-2022. Anderlecht jaagt op een vijfde landstitel op rij.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni