Aanvoerder Vincent Kompany voor de wedstrijd van RSC Anderlecht tegen Excelsior Moeskroen van 2 februari 2020.

RSCA wil abonnees aan zich binden met 20 procent korting

© BRUZZ
20/05/2020

Het nieuwe voetbalseizoen start met zekerheid op 7 augustus en RSC Anderlecht heeft vandaag ook de abonnementsprijzen voor volgend seizoen meegedeeld. Voor abonnees die snel verlengen zwaait Anderlecht met een korting van 20 procent. Als er door het coronavirus thuismatchen zonder publiek gespeeld worden, zal paars-wit de ticketprijs volledig terugbetalen.

"We zijn nog altijd de grootste club van het land. Samen maken we van RSC Anderlecht ook opnieuw de béste club van het land." Als Anderlecht zich tot zijn fans richt, schuwt het de grootspraak zelden.

Ook in moeilijke (corona)tijden wil RSCA opnieuw de vaandeldrager van het Belgische voetbal worden. En dan begin je best met abonnees in een vol stadion, voor zover dat zal kunnen in de komende maanden..

Trouwe steun

Voor de huidige abonnees is er twintig procent korting op het nieuwe abonnement, want: "De trouwe steun van onze supporters was afgelopen seizoen ongezien", staat op de site van de club te lezen. Fans die betalingsmoeilijkheden hebben, kunnen hun seizoenskaart in twee schijven betalen.

En als RSCA door het coronavirus een thuismatch zonder publiek moet afwerken, krijgt de fan het bedrag voor zijn of haar gereserveerd zitje terugbetaald.

Democratische staanplaats

Ook nieuwe abonnees krijgen nog korting op de aankoopprijs van een abonnement tot en met eind juni. Play-offs zijn trouwens inbegrepen. Het duurste jaarabonnement bij RSC Anderlecht bedraagt zo'n 500 euro, korting inclusief.

Voor een staanplaats gaat het om de democratische prijs van 185 euro, voor een degelijke zitplaats betaal je tussen de 300 en 400 euro.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport , Sporting Flagey , Voetbal , RSC Anderlecht , Vincent Kompany , abonnement

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni