© Belga Image | RWDM-fans

RWDM deelt hekkensluiter Virton nieuwe tik uit

11/12/2022

RWD Molenbeek heeft hekkensluiter Virton zondag op de zeventiende speeldag in de Challenger Pro League een nieuwe tik uitgedeeld. Na affluiten gaf het scorebord in het Edmond Machtens Stadion 3-1 aan.

Mickael Biron (19.) wees de Molenbekenaren de weg met een omgezette penalty. Yann Mabella (40.) bracht de bezoekers op een handvol minuten van de rust langszij, maar de gastheer dook alsnog met een voorsprong de kleedkamers in dankzij Zakaria El Ouahdi (44.). Youssef Challouk (62.) mepte Virton na ruim een uur spelen definitief tegen het canvas.

RWDM vat dankzij de overwinning post op de derde plaats in de tussenstand van de op één na hoogste voetbalafdeling met 31 punten. Virton sluit de rij met amper 10 eenheden.