Wie een abonnement neemt voor de wedstrijden van RWDM, moet een foto uploaden

| De supporters van RWDM mogen - minstens gedeeltelijk - terugkeren naar het Edmond Machtensstadion komend seizoen.

RWDM opent campagne in 1B met thuismatch tegen Moeskroen

TDN
© BRUZZ
01/07/2021

Op zaterdag 14 augustus speelt RWDM zijn eerste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 in het eigen Edmond Machtensstadion. De Molenbekenaren ontvangen er om 20.45 uur Moeskroen, dat degradeerde uit de hoogste klasse.

Met gedeeltelijk gevulde of mogelijk zelfs volle stadions trapt RWDM zijn tweede seizoen in 1B af op 14 augustus. Het vernieuwde Moeskroen van coach Enzo Scifo komt dan op bezoek. De Henegouwers zakten uit 1A en zijn volop aan het heropbouwen. Dat belooft meteen een goede test te worden voor het team van RWDM-trainer Vincent Euvrard.

De openingsfase is pittig voor de Brusselse volksclub, want op de tweede speeldag volgt meteen een verplaatsing naar Westerlo (vrijdag 20 augustus). Daarna geeft RWDM in eigen huis nieuwkomer Virton partij (vrijdag 27 augustus), gevolgd door matchen tegen Lierse, Waasland-Beveren, Lommel en Deinze in de eerste ronde.

De eerste match in 1B vindt plaats op vrijdag 13 augustus tussen Deinze en Lierse. Zoek niet naar de Zwanze Derby in de kalender van 1B. Union SG behaalde vorig jaar de titel en promoveerde zo naar de hoogste klasse. Daarin zal een andere Brusselse stadsderby blikvanger zijn. Die staat meteen op de eerste speeldag gepland. Anderlecht ontvangt Union op 23 juli in het Astridpark.

20210701_PROGRAMMA_RWDM_1B_SEIZOEN_2021-2022

| Het programma van RWDM komend seizoen in 1B

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni