In het Luikse Seraing heeft RWDM 1-1 gelijk gespeeld. RWDM blijft vijfde in de eerste amateurklasse, maar moet die plaats nu wel delen met FCV Dender, dat zondagnamiddag won van Eendracht Aalst.

Het eerste kwartier domineerden de Molenbekenaars, maar het was Seraing dat twee minuten voor rust op voorsprong kwam, dankzij een kopbal van Stevance. Massenka miste een kans op de gelijkmaker, maar in de 72ste minuut getuigde Bouekou van meer efficiëntie. Het bleef 1-1.

RWDM blijft dus vijfde in de eerste amateurklasse, maar moet die wel delen met FCV Dender, dankzij winst tegen Eendracht Aalst. Thes Sport, dat met 2-5 won op het veld van FC Luik, blijft leider.