RWDM zoekt verder na afhaken mogelijke investeerder

© FM Brussel
28/04/2014

Voor tweedeklasser RWDM Brussels dringt de tijd. Tegen dinsdag heeft de ploeg een investeerder nodig die 700.000 euro in de club wil investeren. Blijft die investeerder uit, dan volgt er een degradatie en mogelijk het verdwijnen van de club. Vorige week haakte een mogelijke investeerder nog af.

Dinsdag probeert RWDM Brussels in beroep om een licentie te behalen, maar de club heeft nog steeds niet de vereiste financiële middelen op zak. Eind vorige week werd gezegd dat de club een mondeling akkoord had met een investeerder maar die onderhandelingen zijn afgesprongen.

De club heeft nu nog twee pistes in het buitenland maar geen enkele garantie. Sportief manager Christian Hercor blijft hopen. “Het is moeilijk om te blijven hopen als het na twee drie keer nog niet in orde is, maar we moeten blijven hopen. We moeten positief blijven en tot het einde vechten.”

RWDM kwam zaterdag nog in actie in de laatste wedstrijd van het seizoen. Het verloor de wedstrijd, die van geen belang meer was, van Tubeke met 1-3. RWDM sluit het seizoen af met vier opeenvolgende nederlagen en eindigt als achtste in het klassement.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni