Ticketverkoop RWDM sluit dag voor de wedstrijd

rwdm_edmond_machtensstadion_fc_brussels_panorama.jpg
Tot vrijdagavond 20 uur kan je aan de loketten in het Edmond Machtensstadion een ticket kopen voor de topper tussen RWDM en Luik. © BRUZZ

Wie zaterdagavond RWDM naar de overwinning wil schreeuwen tegen Luik, kan daarvoor nog tot morgenavond 20 uur een ticket kopen. “Om veiligheidsredenen moeten wij op de wedstrijddag de loketten sluiten”, waarschuwt bestuurder Danny Vander Eeckt.

RWDM is aan een opmars bezig richting eerste klasse. Vorig jaar werd de club kampioen in de derde amateurklasse. De overwinning in de kampioenenmatch tegen Doornik werd toen bijgewoond door zo’n 7.000 toeschouwers, een record.

Dit weekend staat de topper tegen eerste achtervolger Luik op het programma. Bestuurder Danny Vander Eeckt verwacht veel volk, maar niet dat het record van vorig seizoen eraan gaat. “We schatten dat er zaterdagavond zo’n 5.000 supporters op de tribune zullen zitten.”

“De slechte weersomstandigheden houden veel mensen thuis voor de buis. Bovendien mogen er om veiligheidsredenen op de wedstrijddag geen tickets meer verkocht worden. Dat is jammer, want vaak beslissen mensen pas op het laatste moment om alsnog te komen kijken.”

Wie een ticket voor de wedstrijd wil bemachtigen kan daarvoor terecht in het Edmond Machtensstadion. De loketten zijn daar morgen nog open tussen 10 en 12 uur in de voormiddag en 17 en 20 uur in de late namiddag. Ook in de omringende supporterscafés worden nog tot vrijdagavond toegangskaartjes voor de match verkocht.

De match wordt ook gestreamd op deze site. Kijk via http://www.bruzz.be/live

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?