Union-speler Peyre tekent bij KV Mechelen

© Photonews
| Thibaut Peyre hier nog in het shirt van Union op het veld van KV Mechelen.

De Franse voetballer Thibault Peyre verlaat zijn club Union Sint-Gillis om uitgerekend bij KV Mechelen te spelen. Die club won dinsdag nog van Union en hield zo Sint-Gillis uit finale voor de beker van België.

Union zag dinsdag nog de bekerfinale aan zich voorbijgaan, en moet nu ook met lede ogen aanzien dat een van hun spelers vertrekt. Naar KV Mechelen, de grote concurrent voor de titel.

Peyre speelde anderhalf jaar voor geel-blauw en wisselt die kleurencombinatie nu in voor rood-geel, de kleuren van Mechelen. Hij tekende voor twee en een half jaar.

"Deze transfer kan misschien verrassen," zegt hij in de krant La Capitale. "Maar ik heb een voorstel gekregen dat ik niet kon weigeren. Ik vergeet mijn tijd hier bij deze fantastische club nooit. Ik wens hen het beste!"

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?