Vanavond in Sporting Flagey: André De Kandelaer van basketbalclub Brussels

© Philippe Elias
| André De Kandelaer, voorzitter van Basic-Fit Brussels.

Basic-Fit Brussels kende een geslaagd paasweekend met een dubbele overwinning tegen Luik. De club staat nu derde in de hoogste klasse. Voorzitter André De Kandelaer is maandagavond te gast in de radioshow van Sporting Flagey van 19u tot 20u. De Kandelaer is al voorzitter van de Brusselse club sinds 1978.

Na twee weken paasvakantie is de radioshow van Sporting Flagey terug. Centrale gast is André De Kandelaer. Hij is de voorzitter van Basic-Fit Brussels en zijn club doet het goed dit seizoen. Coach Serge Crevecoeur parkeert zijn team op de derde plek net na giganten Oostende en Antwerp Giants.

Brussels wil al een aantal jaar een nieuwe zaal en zou van het Brusselse stadsbestuur in Paleis 12 mogen spelen. De voorzitter komt tekst en uitleg geven bij de mogelijke sportzaal-deal.

Nog in de uitzending vanavond: meningen over Mathieu van der Poel, Union Saint-Gilloise, RSC Anderlecht en het jeugdtornooi voetbal in Schaarbeek.

Beluister de voorgaande afleveringen van radioshow Sporting Flagey via podcast op Spotify (klik op het icoon van Spotify). De afleveringen zijn ook te beluisteren via iTunes.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?