© sportsvenezuela.com | Romero wordt gehuurd met aankoopoptie van Zamora, een club uit de eerste afdeling in Venezuela.

Venezolaanse spits moet Union aan doelpunten helpen

MV
© BRUZZ
30/07/2019

Antonio Romero is de naam van de nieuwe 22-jarige pocketspits van het Dudenpark. Romero wordt gehuurd met aankoopoptie. De erfenis is in ieder geval loodzwaar, want hij moet het vertrek opvangen van koningskoppel Niakaté-Tau.

Romero is 22 jaar, maar heeft al eerder een Europees avontuur achter de rug. Hij was in 2017 een jaar aan de slag bij Sigma Olomouc in Tsjechië, daar speelde Romero amper één wedstrijd, en keerde hij nadien terug naar Venezuela.

In de terugronde vorig seizoen bij Zamora speelde Romero negen wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en drie assists gaf. Bij Union moet de spits nu in de voetsporen treden van smaakmakers Niakaté en Tau. Zij verlieten het Dudenpark voor een nieuw avontuur.

Selemani

De enige diepe spits die nog overbleef was Roman Ferber en dus werd de spoeling wat dun. De komst van Romero moet dat probleem nu oplossen.

Ondertussen is het nog onzeker of Faïz Selemani bij Union blijft. De flankspeler blijft gegeerd bij verschillende Belgische eersteklassers.

Romero in actie in Venezuela.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Gillis, Vorst, Sport, Sporting Flagey, voetbal, Union Saint-Gilloise, Antonio Romero, aanvaller, transfer

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie