Verschaeren en Gerkens trainen opnieuw mee bij Anderlecht

© Photo News
| Yari Verschaeren maakte zijn langverwachte rentree op training.

RSC Anderlecht heeft donderdagnamiddag trainingsfoto's verspreid van Yari Verschaeren en Pieter Gerkens, die al een tijdje out zijn met blessures. Ze deden een deel van de gezamenlijke oefensessie mee. Een terugkeer in de wedstrijdselectie is wel nog niet voor de belangrijke match tegen KV Mechelen dit weekend.

Golden boy Verschaeren liep midden december in de Clasico op Standard (1-1) een zware enkelblessure op. Gerkens kwam niet meer in actie sinds de met 2-1 verloren topper tegen Club Brugge op 22 september. Hij raakte toen geblesseerd aan de voet.

De Brusselaars maken zaterdagavond (20.30 uur) de trip naar KV Mechelen, een belangrijk duel met het oog op een ticket voor play-off 1. Beide clubs zijn daarvoor nog in de running, maar moeten nog vier punten goedmaken op KRC Genk. Er rest hen nog vijf speeldagen om dat klusje te klaren.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?