| De samenvattingen van de wedstrijden van Union Saint Gilloise zullen te zien zijn op BRUZZ.

Volg het seizoen van RWDM en Union op BRUZZ

TRO
© BRUZZ
21/08/2020

De samenvattingen van de wedstrijden van Union en RWDM zie je na affluiten op de website van BRUZZ, dankzij sportzender Eleven Sports. Samen met BX1 zal BRUZZ ook reportages maken over beide Brusselse clubs in 1B.

Na Anderlecht twee weken geleden, beginnen ook RWDM en Union Saint Gilloise dit weekeinde aan het nieuwe voetbalseizoen. Voorlopig is dat nog zonder publiek, maar mogelijk worden er volgende maand weer toeschouwers toegelaten in het Dudenpark en het Edmond Machtensstadion.

Of er nu wel of geen mogelijkheid is om straks weer naar het stadion te gaan, via BRUZZ kun je beide clubs sowieso op de voet volgen. Vanaf dit seizoen zie je de samenvattingen van alle wedstrijden van beide 1B-clubs namelijk hier.

We beginnen vanavond (vrijdag) al met de samenvatting van Union tegen Deinze. Een dag later speelt RWDM thuis tegen Club NXT, de jeugdploeg van Club Brugge die dit seizoen ook in 1B speelt. Verder kun je tijdens het seizoen ook reportages en achtergrondverhalen over beide clubs verwachten op onze kanalen.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Sport , Sporting Flagey , Union Saint-Gilloise , Union Sint-Gillis , RWDM , Proximus League

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni