© Photonews | Yari Verschaeren viel begin dit jaar uit met een zware blessure.

Yari Verschaeren terug in selectie Anderlecht

© Belga
30/11/2023

Yari Verschaeren (22) maakt zijn rentree in de selectie van RSC Anderlecht voor de competitiewedstrijd van vrijdagavond in Westerlo. Dat heeft RSCA-coach Brian Riemer donderdag verklaard op de persconferentie daags voor de match. Verschaeren stond sinds midden maart aan de kant met een zware kruisbandblessure.

Vorige week hervatte Verschaeren bij de RSCA Futures, die hij aan een 2-5 zege tegen Zulte Waregem hielp in de Challenger Pro League. De spelverdeler stond 61 minuten op het veld en was daarin goed voor een assist.

Verschaeren debuteerde in het seizoen 2018-19 in de hoofdmacht van Anderlecht en maakte sindsdien minuten in 154 officiële wedstrijden voor paars-wit, waarin hij in totaal 23 keer scoorde. Daarnaast verzamelde hij op jonge leeftijd al zeven caps voor de Rode Duivels. Anderlecht toonde zijn vertrouwen in de Oost-Vlaming en brak in september zijn contract open tot 2026.

Na 15 speeldagen staat Anderlecht op de tweede plaats met 31 punten, op vier punten van leider Union. Westerlo is voorlaatste met 11 punten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport, Yari Verschaeren, RSC Anderlecht , Westerlo-Anderlecht, Jupiler Pro League

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie