| Een simulatiebeeld van het Gare Maritime dat voor de gelegeneheid de thuisbasis van het Circus Brussels Padel Open wordt.

Zeven Belgen prijken op hoofdtabel Brussels Padel Open

© Belga
08/04/2022

Zeven Belgen krijgen een plaats op de hoofdtabel van de eerste editie van de Brussels Padel Open, de vijfde manche van World Padel Tour die van 4 tot 8 mei in het Gare Maritime op de site van Tour&Taxis in Brussel wordt gehouden.

Er zullen twee duo's bij de mannen zijn en een bij de vrouwen. Allemaal spelen ze op 4 mei tijdens de 'Belgian Day'. An-Sophie Mestach en Astrid Dierckx komen overdag in actie, net als Alec Witmeur en François Azzola. Helena Wyckaert (WPT-85) en haar Spaanse partner Monica Gomez (WPT-83) komen in de avondsessie op het terrein, zoals ook Clément Geens en Jérôme Peeters.

In totaal zullen er 32 duo's strijden om de zege. Naast de zeven Belgen worden de 56 beste spelers ter wereld verwacht in Brussel.

De honderd beste padelspelers van de wereld zullen het van 1 tot en met 8 mei tegen elkaar opnemen in de Gare Maritime op de site van Thurn & Taxis. De World Padel Tour bestaat uit zestien toernooien en waarvan er in mei 2022 dus één in België wordt gespeeld.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni