Thurn & Taxis Tour & Taxis Havenlaan Sint-Jans-Molenbeek kanaal Brussel-Charleroi

| Ook BRUZZ draait plaatjes op Thurn & Taxis. Op 2 augustus vindt daar de BRUZZ Open Air plaats met DJ Odilon en 72 Soul.

Thurn & Taxis wordt zomers festivalterrein

TD
© Belga
21/06/2019

Tussen 27 juni en 29 september verandert de site van Thurn & Taxis aan de Havenlaan in Brussel in een zomers festivalterrein. Er is plaats voor muziek, gastronomie, sport en spel.

Brussel Bad is niet meer, maar het blijft wel zomeren langs het kanaal. De zomerse festiviteiten steken wel de vaart over en landen op de site van Thurn & Taxis. Daar vindt vanaf 27 juni een zomers festival plaats.

Er zullen niet alleen concerten zijn - ook BRUZZ draait er plaatjes en wel op 2 augustus - maar ook pop-up bars en restaurants, foodtrucks en afterwork-gezelligheid. Je zal er niet alleen kunnen proeven van cocktails, je zal ze ook kunnen leren maken op speciale degustatie- en creatie-evenementen.

Het festivalterrein zal ook enkele petanquebanen tellen en krijgt ook een heuse openluchtcinema. De organisatoren werken samen met de Cinéma Galeries en zal klassiekers als Casablanca en Thelma & Louise naar het kanaal brengen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Events & Festivals , Thurn & Taxis , zomerfestival , bruzz open air

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni