Zomerevenement Hello Summer start aan Congreskolom

EC
© Belga
26/07/2019
Updated: 26/07/2019 11.14u

Hello Summer aan Congreskolom

In de schaduw van de Brusselse Congreskolom heeft het nieuwe zomerevenement Hello Summer voor het eerst zijn tenten opgesteld. Van 25 juli tot en met 4 augustus kunnen de Brusselaars en toeristen voor de eerste keer kennismaken met de vervanger van Brussel Bad. Nadien strijkt Hello Summer nog drie weekends neer in drie verschillende Brusselse wijken.

De bezoekers kunnen dagelijks van 12 tot 22 uur terecht in de stadsoase aan de Congreskolom. Naast de kraampjes met culinaire specialiteiten en tropische drankjes staan er heel wat activiteiten op het programma. Er zijn muziekconcerten, stand-up comedians, salsa-avonden, capoeira-lessen, kooklessen of zelfs breiworkshops.

Kinderen zijn koning tijdens Hello Summer. Ze kunnen zich elke dag amuseren in een houten speeltuin en de jeugdcel van de stad Brussel en verschillende verengingen zorgen voor verfrissende spelletjes rond het thema water.

Ontmoeten

"We willen met Hello Summer echt de Brusselaars ontmoeten door hen in het hart van de wijken op te zoeken. Maar de andere Belgen en de toeristen zijn natuurlijk ook welkom", vertelt Delphine Houba, schepen van Cultuur, Toerisme en Grote Evenementen.

Hello Summer verhuist in de komende weekends nog naar het Ambiorix-square in de Europese wijk (van 8 augustus tot 11 augustus), het Peter Benoitplein in Neder-Over-Heembeek (van 15 augustus tot 18 augustus) en de Leopoldsquare in Laken (van 22 augustus tot 25 augustus).

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Events & Festivals , hello summer , Congreskolom , Brussel Bad

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni