© PhotoNews

Bestuurder slaat voetganger terwijl die zebrapad oversteekt in Schaarbeek

AD
© BRUZZ
31/08/2022

In Schaarbeek heeft zich maandagmiddag een ernstig geval van verkeersagressie voorgedaan. Een voetganger tikte op de motorkap van een wagen nadat die hem bijna van het zebrapad had gemaaid. Daarop stapte de bestuurder uit en sloeg die de man meermaals in het gezicht.

Maandagnamiddag werd een man bijna aangereden terwijl hij het zebrapad overstak tussen de Daillylaan en de Rogierlaan in Schaarbeek. “Ik gaf een tik op de motorkap van de wagen en zei tegen de bestuurder dat hij me bijna omver had gereden”, aldus de man aan de Franstalige krant La Dernière Heure.

“Daarop kwam de bestuurder uit zijn wagen en sloeg hij me in het gezicht. Hij riep verschillende keren dat ik z’n auto niet mocht aanraken”, aldus de Brusselaar.

Bloedneus en snede

De politiezone Brussel-Noord kwam ter plaatse en bevestigt dat de man klacht heeft neergelegd op het commissariaat. Aangezien de man een bloedneus en snede in het gezicht overhield aan het voorval, raadde de politie hem aan om naar het ziekenhuis te gaan voor onderzoek om zijn klacht te onderbouwen.

Het is niet duidelijk of de man intussen gevat is, maar de voetganger en een ooggetuige konden wel de nummerplaat van de wagen noteren. Het onderzoek loopt nog.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie