Politie zoekt getuigen van afrekening in Anderlecht

RV
© BRUZZ
18/09/2023

In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 september om 01.04 uur is een man om het leven gebracht bij een schietpartij in de Wayezstraat in Anderlecht. De daders zijn nog niet gevat. De federale politie is op zoek naar iedereen die informatie zou hebben over de feiten of de daders.

"Een witte Peugeot 3008 die van het Verzetsplein kwam, achtervolgde een grijze Volkwagen Golf 8 in de Wayezstraat. De Peugeot haalde de Golf in en reed hem klem. Meerdere personen stapten uit de Peugeot en vuurden verschillende schoten af op de bestuurder van de Golf", klinkt het in het opsporingsbericht. Het slachtoffer is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

"De daders zijn terug ingestapt in de witte Peugeot 3008 en hebben de vlucht genomen via het Dapperheidsplein en de De Formanoirstraat. Iets later werd de witte Peugeot 3008 uitgebrand teruggevonden in de Zaadstraat in Anderlecht."

Politie en parket zijn nu op zoek naar iedereen die informatie zou kunnen hebben over het feit of de daders. Wie dergelijke informatie heeft, kan de speurders contacteren via opsporingen@police.belgium.eu, of via het gratis telefoonnummer 0800/30300. Discretie wordt verzekerd, aldus het parket.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni