| Gabriel Mbida

Vrouw overlijdt na val uit raam in Vorst: politie zoekt getuigen

AD
© BRUZZ
08/09/2022

Het Brusselse gerecht heeft opnieuw een opsporingsbericht verspreid voor een vrouw die op 21 juli in Brussel uit een raam viel. Eerder werd geprobeerd de identiteit van de vrouw te achterhalen, en dat is intussen gelukt. Nu wordt gezocht naar mensen die de vrouw een dag voor haar overlijden gezien zouden hebben.

De vrouw werd op donderdag 21 juli 2022 tussen 05.30 uur en 06.10 uur dood aangetroffen in de Bondgenotenstraat in Vorst, ter hoogte van huisnummer 44. Volgens de eerste vaststellingen was ze vermoedelijk uit het raam op de vierde verdieping van een gebouw gevallen en overleden aan haar verwondingen, maar over haar identiteit was niets bekend.

Daarom werd er op 29 juli een opsporingsbericht verspreid. Dat leidde begin augustus tot haar identificatie. Het bleek te gaan om de 27-jarige Gabriel Mbida. De jonge vrouw woonde in Aarschot en ging regelmatig naar Brussel.

Contact

In het kader van dit onderzoek zoekt de politie getuigen die Gabriel gezien hebben op woensdag 20 juli 2022. Aan personen die Gabriel kenden, wordt ook gevraagd contact op te nemen met de speurders.

Hebt u Gabriel Mbida gezien op 20 juli of heeft u informatie over haar, neem dan contact op via opsporingen@police.belgium.eu.

U kan ook getuigen via het gratis nummer 0800/30 300. Je kan het bericht nalezen op www.politie.be.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni