Union-CEO Bormans: ‘Ook hekken rond het veld zullen we verwijderen’

Bekijk ook de afspeellijst: BRUZZ radio

Het Joseph Mariënstadion van Union Saint-Gilloise werd afgelopen weken aangepast. Zo verdween de afscheiding tussen de staanplaatsen in de lange oosttribune. “En er zullen nog aanpassingen volgen om het comfort op te drijven”, zegt CEO Bormans in Sporting Flagey.

Na de succesvolle bekercampagne en de derde plek in de Proximus League, begon Union ook voortvarend aan Play-off 2. De Unionisten stuurden Cercle met 3-1 terug naar Brugge.

“Het is een resultaat waar we niet van opkijken. Dit team heeft al indruk gemaakt en zal alles doen om ook de volgende matchen in Play-Off 2 winnend af te sluiten”, zegt CEO Philippe Bormans. Dinsdagavond al speelt Union zijn tweede wedstrijd in die play-offs in en tegen Moeskroen.

Hekken uit jaren 80

Tegen Cercle Brugge afgelopen zaterdag waren er kleine aanpassingen in het stadion. Zo verdwenen de afsluitingen in de lange staantribune en de hoofdtribune. Die twee tribunes plus de recente noordtribune zijn nu volledig beschikbaar voor de thuisfans. “Naar volgend seizoen toe zullen we ook de omheining naar het veld toe lager maken”, voegt Bormans toe. “Die hekken zijn uit de jaren 80 en dat is nu niet prettig meer.”

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters. En elke maandagavond is er de radioshow op BRUZZ radio.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?