Daar is de officiële BRUZZ-app

Bekijk ook de afspeellijst: donderdag 27 september 2018

Donderdag 27 september is een heuglijke dag, want vanaf vandaag kan iedereen de officiële BRUZZ-applicatie downloaden op de smartphone. De app bundelt al het beste van de website, maar bevat ook enkele andere handige functies. Bram en Mathias vertellen er meer over in de radiostudio.

Het Brusselse nieuws heet van de naald, de beste UIT-tips, de analyses en achtergrondstukken uit het magazine, maar evengoed live naar BRUZZ 24 kijken: wat op BRUZZ.be kan, kan natuurlijk ook op onze gloednieuwe app. Die is vanaf nu beschikbaar op de App Store (iOS) en Google Play (Android).

Maar er is meer: wie live naar de radio wil luisteren via zijn of haar smartphone, kan dat volledig onafgebroken doen, ook al klik je artikels aan of switch je tussen apps.

Via de nieuwe applicatie, die niet toevallig twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober gelanceerd wordt, kan je ook met push-berichten op de hoogte gehouden worden van het meest 'breaking'-nieuws uit Brussel. Wie dus op verkiezingsdag de uitslagen op de voet wil volgen, heeft alles letterlijk binnen handbereik.

bruzz app image article

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?