— Brussel kiest in jouw gemeente

Brussel Kiest 2018

'Brussel Kiest': je ultieme gids voor de gemeenteraadsverkiezingen

© Bart De Waele

Vanaf vandaag vind je naast je vertrouwde BRUZZ-magazine ook onze verkiezingsspecial overal in de stad. Ook online zijn alle analyses en lijsten per gemeente gebundeld. En 'Brussel Kiest' is ook op tv en radio dé ultieme gids in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.

cover verkiezingsspecial BRUSSEL KIEST 2018 (1631)
© Jurgen Walschot
| Cover van de verkiezingsspecial

BRUZZ-special

De BRUZZ-verkiezingsbijlage is te vinden bij je abonnement, in Muntpunt, de bibliotheken en de gemeenschapscentra. En natuurlijk online op BRUZZ.be en in PDF-versie.

Je vindt al het verkiezingsnieuws uit jouw gemeente handig gebundeld op één gemeentepagina, met een overzicht van de kandidaten per partij, analyses en portretten van de gemeente. Tot slot laten we ook de lijsttrekkers zelf aan het woord: wat willen zij voor jouw gemeente? Op basis van de analyses kan jij een geïnformeerde keuze maken op 14 oktober.

Vergeet ook niet dat er elke middag op 98.8 en op BRUZZ.be debatten te volgen zijn met de Nederlandstalige kopstukken van elke gemeente. Op onze Brussel Kiest-pagina volg je ook al het laatste verkiezingsnieuws uit jouw gemeente op de voet, maar kan je ook onze uitgebreide analyses van De Ronde van Brussel nog eens rustig doornemen.

Jouw gemeente

Klik hieronder door naar jouw gemeente om alles te weten te komen over de verkiezingen. Ook de analyses uit de verkiezingsspecial vind je er terug:

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?