BRUZZ-dj Swimlanes gaat terug naar eerste dj-dagen en draait Belgische house

In #ikluisterbelgisch kiest Robbe Petitjean tussen 10 uur en 12 uur de beste Belgische en vooral Brusselse muziek. Vandaag draaide Bruzz-DJ Swimlanes platen uit het begin van zijn carrière. "Ik heb veel house mee die mij toen geïnspireerd heeft en heel van die dingen waren Belgisch."

Op zaterdag draait Swimlanes platen van 20 tot 21 uur op BRUZZ. Vandaag was hij voor de gelegenheid iets vroeger van de partij. Swimlanes: "Ik denk niet dat ik al ooit zo vroeg heb gespeeld."

Swimlanes had platen mee die hij aan het begin van zijn dj-carrière veel gespeeld heeft. "Terug naar het begin van de jaren 2000, met house die mij toen geïnspireerd heeft", aldus Swimlanes. "Veel van die dingen waren Belgisch."

Net als vele andere artiesten heeft Swimlanes al sinds de lockdown in maart niet meer voor publiek gespeeld. Met #ikluisterbelgisch wil BRUZZ de cultuursector een hart onder de riem steken. Belgische en Brusselse artiesten kunnen elke steun gebruiken. Daarom zet BRUZZ muzikanten en DJ’s deze week in de spotlight.

#ikluisterbelgisch, van maandag tot vrijdag tussen 10 en 12 uur op BRUZZ radio.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?