Geoffrey Cabeke (RWDM): ‘Was onder indruk van spandoek’

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 11 maart 2019

RWDM-speler Geoffrey Cabeke is geblesseerd en moest zaterdag toekijken hoe zijn ploeg verloor van Deinze (0-2). Maar het grote spandoek dat de fans voorzien hadden voor Geoffrey en zijn broer vond hij indrukwekkend. "Mijn hart is voor altijd RWDM."

In het radioprogramma Sporting Flagey vertelde Geoffrey Cabeke over zijn blessure. “Het is gebeurd op training, en na onderzoek is gebleken dat ik een scheurtje heb in mijn voetzool. Dat is echt een vreemde blessure. En raar om aan mensen uit te leggen.”

“Het was verschrikkelijk om te moeten toekijken zaterdag tijdens RWDM-Deinze”, zegt Cabeke. “Ik sta veel liever op het veld.”

Molenbeek verloor met 0-2 van Deinze en voor de match ontrolden de thuisfans een groot spandoek (een tifo, red.) met de afbeelding van de broers Cabeke en de leuze ‘100% made in Molenbeek’. “Ik was helemaal niet op de hoogte van de actie van de fans”, aldus Cabeke. “De voorzitter zei dat ik op het terrein moest voor een foto met een sponsor, maar toen ik dan dat spandoek zag was ik onder de indruk.”

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws. Met onder meer wedstrijdverslagen van voetbal, basketbal en hockey, maar ook portretten van Brusselse sporters.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?