Vincent Vandiepenbeeck verlaat RWDM na lopend seizoen

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 4 februari 2019

RWDM-speler Vincent Vandiepenbeeck was te gast in het programma Sporting Flagey op BRUZZ-radio. De verdediger is momenteel geblesseerd en zal op lager niveau gaan voetballen na het huidige seizoen. "Ik moet wat meer tijd maken voor mijn kinderen en vrouw. Dat ben ik hen verschuldigd", aldus Vandiepenbeeck.

Vandiepenbeeck speelde in de jeugd bij RWDM en Anderlecht. Via Willebroek, Geel en White Star kwam hij bij Union terecht. In het Dudenpark kende Vandiepenbeeck succes met twee promoties en sinds anderhalf jaar is hij speler bij RWDM.

Zijn huidige passage gaat gepaard met heel wat blessures. "Dat is wat mij kenmerkt, blessures. Zo is dat nu eenmaal bij mij. Momenteel is het wel frustrerend, omdat ik graag nog een aantal wedstrijden wil spelen bij RWDM", zegt de verdediger.

"Of ik na dit seizoen dan nog in Molenbeek blijf? Nee, meer dan waarschijnlijk niet. Ik ga in de lagere reeksen weer op zoek naar plezier."

Beluister het volledige interview met Vincent Vandiepenbeeck, onder meer over de supporters van Union en RWDM, in de podcast van Sporting Flagey.

Sporting Flagey op Spotify

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?