Close brengt bezoek aan Instagram- en TikTokmuseum

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 7 september 2020

Brussels burgemeester Philippe Close en zijn schepen van Economische Zaken Fabian Maingain hebben zich maandag in de tijdelijke tentoonstelling Smile Safari laten onderdompelen in enkele "instagrammable" decors. In de Anspachgalerij in het centrum van de stad mochten ze Smile Safari officieel openen.

Het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa is wel al sinds 1 augustus actief en ontving in die eerste maand 6.500 bezoekers. Kleurrijke decors en gekke attributen zijn helemaal eigen aan Smile Safari en de leefwereld waar de vooral jonge bezoekers van de tijdelijke expo zich in willen onderdompelen.

Onder de noemer "Fun Shopping" krijgt de bezoeker een parcours vol bijzondere effecten dat zich verspreidt over 1.000 m2 en twee verdiepingen. De verschillende ruimtes bieden de bezoekers de juiste inspiratie en achtergrond om op de sociale media van Instagram en TikTok mee uit te pakken tijdens een grappig filmpje of een dansje.

De tijdelijke installaties zijn nog vijf maanden lang te bezoeken in de Anspach Shopping in hartje Brussel. Smile Safari is open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?