Frank Arnesen: 'The Prince is back, maar de ploeg nog niet'

Bekijk ook de afspeellijst: zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019

Sportief directeur van Anderlecht Frank Arnesen kijkt vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet na de wanprestatie in de voorbije jaargang. "Wij moeten altijd voor de top gaan. Of dat realistisch is, dat zien we dan wel."

"Anderlecht is Anderlecht. Wij moeten altijd voor de top gaan. Of dat realistisch is, dat zien we dan wel," zegt Arnesen voor aanvang van de oefenwedstrijd op het veld van RWDM aan BRUZZ.

RWDM-voorzitter Thierry Dailly wil het komende seizoen beter doen dan de achtste plaats van vorig jaar. Daarvoor deed Dailly al de nodige transfers en wil hij de kern nog verder versterken.

Dat betekent ook dat er een aantal spelers zullen moeten vertrekken, waaronder misschien ook vaste waarde Vincent Vandiepenbeeck. "Als dat zo is, dan zal hij een waardig afscheid krijgen."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?