Couleur Café stelt Niveau 4 XXL voor: 'Ik ben supervereerd'

Bekijk ook de afspeellijst: zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019

Op vrijdagavond stelde Couleur Café de gelukkige deelnemers van hippopproject Niveau 4 voor, een show voor opkomend talent uit Brussel, Wallonië en Vlaanderen. Met Niveau 4 XXL gaat het festival nog een stap verder, en verenigt het hiphop- en R&B-artiesten met jazzbands. De artiesten zijn alvast razend enthousiast: "On est mega chaud."

Sinds 2016 geeft Couleur Café een podium aan Niveau 4, een hiphopproject voor veelbelovende artiesten uit de hiphop- en R&B-wereld. Roméo Elvis, Coely, Zwangere Guy, ISHA en Brihang: allen kregen zij de kans om zich tijdens vorige edities van het project voor te stellen aan muziekliefhebbers.

Met de editie van 2019, Niveau 4 XXL, gaat de organisatie nog een stap verder in haar ambities: twee opkomende jazzbands worden aan het collectief toegevoegd. De gelukkige deelnemers zijn alvast ontzettend enthousiast.

"Ik had het niet verwacht, maar ben heel tevreden," zegt Miss Angel aan BRUZZ. "On est mega chaud et super excited," klinkt het bij Echt!. Ook Luie Louis zegt supervereerd te zijn deel te kunnen nemen.

Niveau 4 XXL gaat op zaterdagavond 29 juni door in het Ossegempark aan het Atomium. Meer info vind je hier.

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?