| Het Brussels Indoor Game center is toegankelijk via het gelijkvloers van Westland Shopping

Big C: nieuw recreatiecentrum opent deuren in Anderlecht

Robin Vanpée
07/04/2023

Op 8 April opent Brussels Indoor Game Center (BIG C) de deuren. Het recreatiecentrum bevindt zich in Westland Shopping in Anderlecht en heeft acht verschillende activiteiten om een breed publiek aan te trekken.

Binnen het recreatiecentrum zijn er activiteiten zoals augmented reality karting, een virtual reality battle arena, een Prison Island escape game, een lasergame, een hyperbowling, een lunapark, karaoke en een speelterrein voor kinderen. Het project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Bruno Compère, Fransesco Losavio en AG Real insurance, de eigenaar van het shoppingcenter.

“Het BIG C wil inspelen op de interesses en wensen van een veelzijdig publiek”, zegt Fransesco Losavio, medeoprichter van BIG C in een persbericht over het recreatiecentrum. Er zal zowel ruimte zijn voor gezinnen als voor bedrijven. “Dit concept laat toe om mensen uit Brussel en daarbuiten te ontvangen in het winkelcentrum.”

Voor spelers, door spelers

De woordvoerder van BIG C, Jerome Uhoda, vult aan: “Het is een activiteitencentrum gemaakt voor spelers en door spelers. De oprichters Francesco Losavio en Bruno Compère hebben allebei al ervaring in de recreatiewereld. Fransesco Losavio met JumpXL en Bruno Compère met Prison Island. Het is een centrum voor alle leeftijden.”

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni