Child Focus meldt onrustwekkende verdwijning van 11-jarig meisje uit Brussel

YH
© Belga
21/11/2020

Child Focus heeft een opsporingsbericht gelanceerd voor de onrustwekkende verdwijning van Jenifer Cherik, een 11-jarig meisje uit Brussel. Omwille van de jonge leeftijd wordt de verdwijning als onrustwekkend beschouwd.

Jenifer Cherik is 155 centimeter groot, heeft een slanke lichaamsbouw en lang donker haar dat ze normaal gezien in een paardenstaart draagt. Ze heeft donkere ogen en een bril. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een donkere gewatteerde jas, een lichtblauwe jeans en een witte sweater met een opschrift op de voorkant. Het meisje werd vrijdag op het einde van de namiddag voor het laatst gezien in Sint-Lambrechts-Woluwe. Wat ze aan het doen was op dat moment of waar ze heen ging, is niet duidelijk.

"We vermoeden geen criminele feiten", zegt Stephan Smets, woordvoerder van Child Focus. "A priori is ze alleen, maar we hebben daar niet veel informatie over", vervolgt hij. Het opsporingsbericht is terug te vinden en na te lezen op de website van Child Focus. Indien u meer weet over deze verdwijning, kan u bellen naar het nummer 116 000.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Sint-Lambrechts-Woluwe , actua , vermist , Child Focus , vermiste personen , vermiste kinderen , onrustwekkende verdwijning

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni