SLT20240529 Tyla2

Zangeres Tyla.

Headliner Tyla zegt af voor Couleur Café, Nederlandse rapper Frenna valt in

© BRUZZ
21/06/2024

De Zuid-Afrikaanse zangeres Tyla zal volgende week vrijdag niet optreden op Couleur Café. Dat kondigt het festival aan op Instagram en op hun website. "Tyla zal zelf communiceren waarom ze er niet bij kan zijn."

“Helaas zal Tyla door onvoorziene omstandigheden niet langer optreden op Couleur Café,” zo kondigt het Brusselse festival aan op de website. “Tyla zal volgende week zelf communiceren waarom ze er niet bij kan zijn. We begrijpen en delen uw teleurstelling.” Op de Instagrampost die het nieuws aankondigt komen heel wat teleurgestelde reacties, veel fans kochten speciaal voor haar tickets voor Couleur Café.

Het festival heeft al een vervanger voor de headliner. “Er is ook goed nieuws: we zijn verheugd om aan te kondigen dat Frenna zal invallen,” zo klinkt het in dezelfde post. De Nederlandse rapper neemt Tyla’s slot over, hij begint aan zijn set op vrijdag 28 juni, om 22 uur op de Red Stage.

Couleur Café 2024

Op 28, 29 en 30 juni nam Couleur Café zijn intrek in het Ossegempark. BRUZZ was er bij met interviews, sfeerverslagen en foto's van op de festivalweide. Herbeleef het festival hier.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni